Sunday, September 4, 2011

Home » , » Freebies #9 : Background Comel (part 1)

Freebies #9 : Background Comel (part 1)


بسم الله الرحمن الرحيم

Photobucket


http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg12.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg11.gif



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg10.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg9.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg7.gif



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg4.gif



p/s : Ini semua aku kutip kat Google k. Apa-apa pun. Ni semua not mine. Aku main amik background yg aku suka kat google and save it at Photobucket. Insya-Allah aku nak kutip lagi banyak. ( Sila Jangan Kredit To Me. )

Saya Mahu Mencapap. Sila Lihat Di Bawah :

-

-

-

-

-

-

-



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/CR.png

p/s : Ini ialah header yang aku nak pakai tapi masalahnya aku guna new template so, blkg dia tak ley nak transparent. *Malas nak tukar ke layout lama. =,= *  

Hehehe.. Sesiapa suka header tu. Amek2... hik3..


This One memang aku buat. Tak cantik pown. T.T : (Kreditlah klu boleh.. hehheeh)

-

-

-


http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg16.png