Sunday, September 4, 2011

Home » , » Freebies #9 : Background Comel (part 1)

Freebies #9 : Background Comel (part 1)


بسم الله الرحمن الرحيم

Photobucket


http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg12.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg11.gif



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg10.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg9.png



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg7.gif



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg4.gif



p/s : Ini semua aku kutip kat Google k. Apa-apa pun. Ni semua not mine. Aku main amik background yg aku suka kat google and save it at Photobucket. Insya-Allah aku nak kutip lagi banyak. ( Sila Jangan Kredit To Me. )

Saya Mahu Mencapap. Sila Lihat Di Bawah :

-

-

-

-

-

-

-



http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/CR.png

p/s : Ini ialah header yang aku nak pakai tapi masalahnya aku guna new template so, blkg dia tak ley nak transparent. *Malas nak tukar ke layout lama. =,= *  

Hehehe.. Sesiapa suka header tu. Amek2... hik3..


This One memang aku buat. Tak cantik pown. T.T : (Kreditlah klu boleh.. hehheeh)

-

-

-


http://i1140.photobucket.com/albums/n578/comel100/Blogies/Bg16.png


20 comments:

SITI NOORNADIYANA said...

awk same mcm akak. suke google bground comel pastu save kat photobucket. :P

sobri yaacob said...

serius rajinya..
ni sya nak wat templet pun xreti :)

merahitujambu said...

thanks...baik hati awok ni...

Miss Nadya said...

cantinye..:)

new entry :: Lemah Bila Drive Malam ツ

asyiqin nasir said...

macam mana nak apply background cute2 ni as a template? Please!

Clara said...

@asyiqin nasir

Ouh lupa plax nak wat tuto pasal tu. Thank commnt.. In da way nak wat tuto..

Sorry lambat reply and buat tuto..

baru balik dari Sarawak.. sorry...

nayli m0m0 said...

akq , sye ambek background akq yg omeyy tuhh , thanks ! :)

qiela said...

saya amik satu (:

qiela said...

saya amik satu (:

MarlyaAlenaMohdAsri said...

Thanks,i took the one you make yourself :)

Ainul Huda said...

amik satu, tq =)

gaDiS maNJe said...

amek satu

Que Hawari said...

hola :D sye kidnap 1b/g awak :D

bibie said...

saya amek satu :)

bibie said...

amek satu :)

Budak Comot said...

sye amik yg atas skali yg pink cute sangat tu ! thanks, tapi kenapa separuh je keluar, ek ? Tlg Balas .

ilya Lah said...

ambik 1 ^^

Mizz Nyna said...

Hai! Nyna done follow you dear. but! nak bagi tau yag nyna ambik polkadot warna pink tu. Comel sangat. Thanks tau! :D

Ana Myhusna said...

Thanx.. Cntik sngat.. Amek satu yea.. :)

Ayuni Amri said...

Saya ambil satu ye..